THEOREM е проект на фестивала в Авиньон от 1998. Целта му е да даде пространство на артистите от Централна и Източна Европа в Авиньон - деветия град от европейските културни столици.   

www.gapVizia.org


 

www.avignon-off.org

   В Авинион 2003 критиката нарече протестиращите новата вълна на сърдитите 
   млади хора, през 2004 те решиха да продължат битката си и да информират      

Coordination des Intermittents et Precaires d'Ile-de-France:
Пръв по рода си във Франция, информационния ден - 27 ноември, има за цел да обобщи нашите размисли в работата ни и действителността. Но също така това е среща между човешки същества и граждани, съвестни както към правата си, така и към задълженията си, с желание да обменят опит, а в събота вечер и с желание да споделят една сърдечна музикална и театрална вечер.
www.cip-idf.org

 Авинион 2005
Вратите на Къщата OFF са отворени за професионалисти и публика www.avignon-off.org
>>>>>>>Application Form of the Event/Формуляр за посещение на събитието<<<<<<<
Дами и господа, скъпи приятели,
gapVizia.org e новата медия, която от 04.12.04 до 31.07.05 ще ви информира за българското участие в 59-ото издание на световния театрален фестивал "Авиньон Off".
GapVizia стартира със специален електронен бюлетин, където ще ви информираме за:
1) патронажа на вицепрезидента на република България Ангел Марин над една от трупите за "Авиньон Off";
2) инициативата на GapVizia стартира от началото на декември 2004 до края на август 2005 корпоративна реклама на български, френски и английски език за двете посоки на събитието София-Париж-София-Авиньон-София, както и започването на Plays for Life;
3) набирателната сметка, която представлява 50 на сто от рекламните постъпления от имиджови и търговски реклами под рекламните банери и слайдшоута.
Всеки медиаплан е на стойност 3500 евро, като има един специален от 7000 евро.
Всеки, гражданин или компания, включили се в електронния бюлетин с рекламни постъпления, ще бъде вписан в 30-те хиляди флайъриа, пуснати в България, Лондон, Париж и Авиньон, както и в настоящия бюлетин.
Иначе казано обаче - това не е спонсорство, а маркетингова и рекламна възможност 100 пъти за 9 месеца да продадете услуга, продукт или марка.

С поздрав:
Юлия Григорова,
ръководител на Космополит Ню Медиа Проект
създател на GapVizia.org

продължи

www.bourg-neuf.com les Parodites: Веднъж в годината театърът на Бур-Ньоф организира в Париж ден за срещи: екипа на Бур-Ньоф, театрални трупи, професионалисти, публика, за разглеждане на откъси от спектакли с цел включването им в програмата на Театър Бур-Ньоф по време на следващия фестивал в Авиньон. Професионализмът и съпричастността са осигурени.

www.festival-avignon.org THEOREM е проект на фестивала в Авиньон от 1998. Целта му е да даде пространство на артистите от Централна и Източна Европа в Авиньон - деветия град от европейските културни столици.


Both of our thought-provoking festivals, one in Provence, one in Manhattan, celebrate French, European and American independent film with premieres, retrospectives, round-tables on pertinent issues with industry experts, interviews, and award prizes for emerging filmmakers and cinematographers. Join us in Avignon and New York for good films, good people, good food and good talk! 

 The 22nd AVIGNON  FILM  FESTIVAL June  16-19, 2005 

 22-ри Филмов  Фестивал, Авиньон -  от 16 до 19 юни,  2005 

И двата наши фестивала, провокиращи творческата мисъл - единият в Прованс и другият в Манхатан - са празник на Френското, Европейското и Американското независимо кино. Един празник на премиерите и ретроспективите, на кръглите маси по горещи теми с експерти от индустрията, на интервютата и връчването на награди за начинаещите творци от сферата на киното. Присъединете се към нас в Авиньон и Ню Йорк, за да споделим добрите филми, компанията на добри хора, хубавата храна и добре да поговорим!

BG     US

Начало   За нас   Контакти   Криейтив   Посети сайт   PR/Bulgaria